Dodge Ram 1500 II Pickup Truck 5.9L V8 1996

Mens vi venter på nummerplader …

Fredag den 11.12.2020:

Sidder ved Motorstyrelsen i Odense. To synshaller ville ikke give mig nummerplader til Dodge, men henviste mig hertil. Her kan de så ikke forstå, hvorfor jeg ikke fik dem på synshallen! Deres system er nede lige nu, så jeg sidder og venter, til det måske kører igen. Kl. 14 må jeg så køre hjem og prøve igen på mandag. I forvejen har de trukket processen i flere uger, indtil jeg blev mellemmand i deres kommunikation med synshallen. F*bip* Skat og min bare *bip*

Systemet kom op at køre igen. MEN Motorstyrelsen havde ikke lige de rigtige nummerplader på lager, så jeg afleverede den amerikanske registreringsattest og fik en kvittering. Derefter til nærmeste synshal, hvor jeg mødte en venlig og handlekraftig synsmand, og med et lille kryds i et felt, som han ikke lige måtte krydse i, har jeg nu fået nummerplader! Det er første og absolut sidste gang, jeg selv kaster mig ud i at få en importeret bil synet og indregistreret – men det har været en spændende tur 😊

Related Posts